Levyjarrupalat DCAB05 Pro e-Bike

19,90 

Varastossa

  • Polkupyörät kotiovelle ilman kuluja!
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa!
  • Nopea toimitus, 3-5 arkipäivää!
  • Alle 50€ tilausten toimituskulut alkaen 4,90€!

Eri ajotyylit ja olosuhteet vaativat myös jarrupaloilta erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi Jagwire tarjoaa kuutta erilaista palatyyppiä yli 25 eri mallina, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hankkia kestävät ja turvalliset jarrupalat pyöräänsä.

Jagwiren valmistamat jarrupalat ovat yhteensopivia kaikista yleisimpien levyjarrumallien kanssa. Valmistajien kuten SRAM®, Avid®, Shimano®, Formula®, Hope®, Hayes®, Magura®, Promax®, Tektro®, TRP® ja RIDEREVER® levyjarruihin on myös mahdollista asentaa Jagwire jarrupalat.

Sport paloja on saatavilla monikäyttöisellä semi-metallic ja hiljaisella organic seoksella. Elite paloissa on palojen jäähdytys otettu huomioon vaativimpia olosuhteita ajattelen, kun taas Pro ja Pro Extreme paloissa on säästetty painossa, jarrutustehosta kuitenkaan tinkimättä. Pro E-Bike jarrupalat ovat erityisesti suunniteltu sähköpyörien ja pyöräilijöiden tarpeita ajatellen.

Jagwire jarrupaloja valmistetaan kuudessa eri suorituskykyluokassa ja paloja on saatavilla kolmella eri seosmateriaalilla.

Elite Cooling
Jagwire jäähdytetyissä jarrupaloissa on alumiininen jäähdytysritilä yhdistetty palan taustalevyyn. Jarrupala pysyy viileämpänä ja jäähtyy nopeammin, mikä pitää jarrutustehon tasaisena ja estää jarrulevyjen vääntymistä.

Pro E-Bike
Sähköpyörillä on omat vaatimuksensa jarrujen ja jarrutustehon kanssa. Jagwire sähköpyörille suunnitelluissa jarrupaloissa on jarrutustehoa ja kulutuskestävyyttä parannettu, pitäen kuitenkin jarrutuntuman hyvänä ja tekemättä jarruista äänekkäitä.

Pro Extreme Sintered
Pro Extreme sintteripaloissa on paras mahdollinen pysäytysteho, joka säilyy myös märissä olosuhteissa.

Pro Semi-Metallic
Kevyempi jarrupala alumiinisella taustalevyllä. Sama hiljainen ja tehokas seos, mitä käytetään Sport paloissa, mutta ainoastaan 50% painosta.

Sport Organic
Jagwire Sport Organic tarjoaa hyvää jarrutustehoa ja tuntumaa, pitäen äänet alhaisina. Orgaaninen pala sopii parhaiten kuiviin olosuhteisiin.

Sport Semi-Metallic
Jagwire peruspala on suuri parannus suurimpaan osaan OEM paloista. Hiljainen jarrupala joka on kuitenkin monikäyttöisempi kuin orgaaninen pala. Laadukas jarrupala kaikkeen käyttöön.

Tekniset tiedot

Paino (kg)

0,05

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Levyjarrupalat DCAB05 Pro e-Bike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *