toimitusehdot ja maksutavat

Toimitusehdot

Toimitusaika n. 3-6 arkipäivää. Postin kautta polkupyörätilaukset toimitetaan kotiovelle (huom. kerrostalo kohteissa rapun ovelle). Pienemmät paketit toimitetaan valitemaasi Postin noutopisteseen tai kotiinkuljetuksella. Toimitamme tilauksia vain kotimaahan.

Tilaamasi polkupyörät toimitetaan esikasattuna laatikossa. Pakkaustavasta johtuen joudut itse tekemään ( n. 20min ajokuntoon) ensiasennuksen, mm. etupyörä, ohjain, polkimet, istuin ja mahdollinen etulokasuoja irrallaan.

TÄRKEÄÄ: Vaihteet sekä jarrut ovat tehdas säädettyinä, mutta lopullinen vaihteiston ja jarrujen hienosäätö jää loppukäyttäjälle. Samoin loppukäyttäjän tarkastettavaksi jää kaikki kiristettävät (mm. ruuvit, mutterit, polkimet) osat ennen käyttöönottoa. Löystyneet tai löysälle jääneet osat ovat turvallisuusriski ja voivat aiheuttaa rikkoutumista kuten esim. kierteiden katkeamista tai katkenneita pultteja. Kiinnitä erityistä huomiota polkimia kiinnittäessäsi, että kiinnität polkjinta oikealle puolelle. Tunnistat oikean puolen polkimen kirjaimesta (R=right=oikea). Kierrä se oikeaan kampeen myötäpäivään. Kierrä vasen poljin (L=left=vasen) vasempaan kampeen vastapäivään. Pyörien mukana toimitetaan omistajankäsikirja, josta löydät ohjeistuksen pyörän asennukseen sekä säätöihin.

Väärin suoritetuissa asennus-tai huoltotoimissa vaurioituneet pyörän osat eivät kuulu takuun tai virhevastuun piiriin. Muista, että väärin koottu pyörä on myös turvallisuusriski. Kaikissa pyörän kokoonpanoon liittyvissä asennuksissa on muistettava, että jos et tiedä mitä olet tekemässä, kysy neuvoa tai toimita pyöräsi asiantuntevaan pyörähuoltoliikkeeseen.

Hinnat

Tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät baiks.fi sivustolla. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 24 %. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Baiks.fi pidättää oikeuden hinnan muutoksiin ja tilauksen perumiseen ”selvissä” hintavirhe -tapauksissa. Hintavirhe tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys esimerkiksi nollahintaiset tuotteet tai desimaalivirheet hinnan ilmoittamisessa. Tilaukseen lisätään toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti.

Maksutavat

Asioidessasi verkkokaupassamme käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Baiks Lasku

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Laskutusmaksu 1,95 €
 • Korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko maksun pienempiin osiin

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä >>

Baiks Tili – joustavasti omaan tahtiin!

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle tililaskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1 146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 € Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä >>

Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Avarda Oy (Y-tunnus 2619111-6) yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy. Luotonmyöntäjä Avarda Oy auttaa sinua kaikkiin laskutukseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

AVARDAN yhteystiedot

Verkkopalvelu:

avarda.fi

omatsivut.avarda.fi

Sähköposti:

asiakaspalvelu@avarda.fi

Puhelinpalvelu: 09 2532 7100. Avoinna arkisin klo 9–19 (paikallisverkkomaksun hinnalla)

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa uusimmista tuotteistamme suoraan sähköpostiisi sekä henkilökohtaisia erikoisetuja!

Vertaa