Levyjarrupalat

  Näytetään kaikki 10 tulosta

  Jagwire levyjarrupalat

  Eri ajotyylit ja olosuhteet vaativat myös jarrupaloilta erilaisia ominaisuuksia. Jagwire tarjoaa kuutta erilaista palatyyppiä yli 25 eri mallina, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hankkia kestävät ja turvalliset jarrupalat pyöräänsä.

  Jagwiren valmistamat jarrupalat ovat yhteensopivia kaikista yleisimpien levyjarrumallien kanssa. Valmistajien kuten SRAM®, Avid®, Shimano®, Formula®, Hope®, Hayes®, Magura®, Promax®, Tektro®, TRP® ja RIDEREVER® levyjarruihin on myös mahdollista asentaa Jagwire jarrupalat.

  Sport paloja on saatavilla monikäyttöisellä semi-metallic ja hiljaisella organic seoksella. Elite paloissa on palojen jäähdytys otettu huomioon vaativimpia olosuhteita ajattelen, kun taas Pro ja Pro Extreme paloissa on säästetty painossa, jarrutustehosta kuitenkaan tinkimättä. Pro E-Bike jarrupalat ovat erityisesti suunniteltu sähköpyörien ja pyöräilijöiden tarpeita ajatellen.

  Jagwire jarrupaloja valmistetaan kuudessa eri suorituskykyluokassa ja paloja on saatavilla kolmella eri seosmateriaalilla.