Palautukset

palautusohje

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksesi vastaanottamisesta lähtien. Palautus on maksuton.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Älä teippaa tai liimaa mitään tuotteen alkuperäispakkaukseen. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset. Pidä paketin lähetystunnus tallessa, sillä asiakkaana vastaat palautuksen kuljetusriskistä. Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme: info@baiks.fi Vastauksena saat tarkemmat ohjeet, miten etenet asiassa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mihin palautan tuotteen

Voit palauttaa tuotteen mihin tahansa Postin toimipaikkaan. Jos tuotteen mitat ylittävät 120x60x60 cm tai paino ylittää 35 kg – tässä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@baiks.fi. Palauttaminen on maksutonta.

Viallinen tai väärä tuote

Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä baiks.fi asiakaspalveluun info@baiks.fi

Maksun palautus

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan käyttämällesi maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen eli 14 päivän kuluessa palautuksestasi saapumisesta. Tulet myös saamaan sähköpostivahvistuksen palautuksesta.

Palautusosoite

BAIKS.fi/ Helkama Velox Oy
Verkkokauppapalautukset / 600220 
Santalantie 22
10960 HANKO

Kun olet saanut asiakaspalvelusta palautuksen ohjeet ja lähetät meille tuotteen takaisin, täytä seuraavat tiedot ja liitä ne mukaan palautukseen:

Palautus

Reklamaatio

Reklamaation syy

Tilausnumero

Nimi

Osoite

Sähköposti

Puhelinnumero

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa uusimmista tuotteistamme suoraan sähköpostiisi sekä henkilökohtaisia erikoisetuja!

Vertaa