Palautukset

HELKAMA VELOX OY - BAIKS.fi

Lataa ja tulosta palautuslomake tästä

 

PALAUTUSOHJE

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksesi vastaanottamisesta lähtien.

Palautusohjeet
Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Älä teippaa tai liimaa mitään tuotteen alkuperäispakkaukseen. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset. Pidä paketin lähetystunnus tallessa, sillä asiakkaana vastaat palautuksen kuljetusriskistä. Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme: info@baiks.fi Vastauksena saat tarkemmat ohjeet, miten etenet asiassa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mihin palautan tuotteen
Voit palauttaa tuotteen mihin tahansa Postin toimipaikkaan. Jos tuotteen mitat ylittävät 120x60x60 cm tai paino ylittää 35 kg – tässä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@baiks.fi. Palauttaminen on maksutonta normaalikokoisille paketeille.

Viallinen tai väärä tuote
Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä BAIKS asiakaspalveluun: info@baiks.fi

Maksun palautus
Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen eli 14 päivän kuluessa palautuksestasi saapumisesta. Tulet myös saamaan sähköpostivahvistuksen palautuksesta.

Asiakaspalvelu
Puhelinnumero 0207 430 821 ja sähköposti: info@baiks.fi

 

Kun olet saanut BAIKS.fi asiakaspalvelusta ohjeet palautukseen
ja lähetät meille tuotteen takaisin, täytä seuraavat tiedot ja liitä
ne mukaan palautuksen:

Palautus
Reklamaatio
Reklamaation syy

Tilausnumero
Nimi
Katusoite
Postinumero
Toimipaikka
Sähköposti
Puhelinnumero
Pankkitilinumero

Palautusosoite:
BAIKS.fi/ Helkama Velox Oy
Verkkokauppapalautukset / 600220 
Santalantie 22
10960 HANKO