BAIKS

Fiksumpi fillarikauppa

BAIKS (entinen Suomen Polkupyörätukku )on vuonna 1994 perustettu polkupyöräliikeketju, joka on maamme suurin koko perheen pyöränostopaikka.
Myymäläverkostoomme kuuluu 12 myymälää, joissa saat henkilökohtaisen palvelun sekä asiantuntevan avun oikean pyörämallin valintaan.

Polkupyörävalikoimamme koostuu laatumerkeistä, joista esimerkiksi kotimaisen suunnittelun ja designin omaava
INSERA on niittänyt testimenestystä  erityisesti hinta- / laatusuhteen ykkösmerkkinä. 
Itävaltalainen KTM taas tarjoaa keskieurooppalaisen tunnetun ja laajasti arvostetun merkkivaihtoehdon maasto- ja kilpapyörien osastolle.
Lisäksi valikoimaamme kuuluvat luonnollisesti konsernimme valmistamat, jo klassikoiksi muodostuneet HELKAMA-pyörät.
Uutena merkkinä valikoimamme täydentää TUNTURI.

Myymälöidemme uudistunut HUOLTOPALVELU tarjoaa ammattitaitoista ja sujuvaa palvelua jokaisessa toimipisteessämme. Meillä huollatat pyöräsi oli sitten kyseessä renkaanvaihto tai täyshuolto. Huollamme kaikki pyörämerkit, joten voit huoletta tuoda meille huoltoon myös muualta ostamasi polkupyörän.

Suurena tuoteryhmäkokonaisuutena tarjoamme myös HELKAMAN laajan kuntolaitevalikoiman, josta löydät niin crosstrainerit kuin pienemmätkin jumppavälineet aina jumppapalloista yoga-rulliin.

Isoja, tunnettuja merkkejä tarvikevalikoimassamme edustavat  mm. rengasvalmistaja SCHWALBE, komponenttivalmistaja SHIMANO sekä laajan valikoiman erilaisia pyöräilytarvikkeita tarjoava TOPEAK.

Suorat hankintakanavamme suorina tehdastoimituksina ilman välikäsiä takaavat asiakkaillemme aina edulliset ja kilpailukykyiset hinnat.

BAIKS

- kuuluu Helkama Emotor konserniin
- perustettu 19.1.1994
- liikevaihto 9,4 milj. eur