Toimitusehdot

Tilauksen kokonaisrahti veloitetaan lähetyksen painon mukaan.
Toimitusaika n. 3-6 arkipäivää. Toimitukset arkisin klo 8-16 välillä.

Postin kautta tilatut tilaukset toimitetaan kotiovelle (huom. kerrostalo kohteissa rapun ovelle). 

Toimitamme tilauksia vain kotimaahan. 

Tilaamasi polkupyörät toimitetaan esikasattuna laatikossa.
Pakkaustavasta johtuen joudut itse tekemään ( n. 20min ajokuntoon) ensiasennuksen, mm. etupyörä, ohjain, polkimet, istuin ja mahdollinen etulokasuoja irrallaan.

TÄRKEÄÄ: 
Vaihteet sekä jarrut ovat tehdas säädettyinä, mutta lopullinen vaihteiston ja jarrujen hienosäätö jää loppukäyttäjälle. Samoin loppukäyttäjän tarkastettavaksi jää kaikki kiristettävät (mm. ruuvit, mutterit, polkimet) osat ennen käyttöönottoa. Löystyneet tai löysälle jääneet osat ovat turvallisuusriski ja voivat aiheuttaa rikkoutumista kuten esim. kierteiden katkeamista tai katkenneita pultteja.

Kiinnitä erityistä huomiota polkimia kiinnittäessäsi, että kiinnität polkjinta oikealle puolelle. Tunnistat oikean puolen polkimen kirjaimesta (R=right=oikea). Kierrä se oikeaan kampeen myötäpäivään. Kierrä vasen poljin (L=left=vasen) vasempaan kampeen vastapäivään.

Pyörien mukana toimitetaan omistajankäsikirja, josta löydät ohjeistuksen pyörän asennukseen sekä säätöihin.

Väärin suoritetuissa asennus-tai huoltotoimissa vaurioituneet pyörän osat eivät kuulu takuun tai virhevastuun piiriin. Muista, että väärin koottu pyörä on myös turvallisuusriski. Kaikissa pyörän kokoonpanoon liittyvissä asennuksissa on muistettava, että jos et tiedä mitä olet tekemässä, kysy neuvoa tai toimita pyöräsi asiantuntevaan pyörähuoltoliikkeeseen.

-------------

Hinnat

Tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät baiks.fi sivustolla. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 24 %. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Baiks.fi pidättää oikeuden hinnan muutoksiin ja tilauksen perumiseen ”selvissä hintavirhe” -tapauksissa. Hintavirhe tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys esimerkiksi nollahintaiset tuotteet tai desimaalivirheet hinnan ilmoittamisessa. Tilaukseen lisätään toimituskulut tuotteiden painosta, toimitustavasta ja – paikasta riippuen.

-------------

Lahjakortit 
Lahjakortit ovat toistaiseksi lunastettavissa ainoastaan myymälöissämme - Myymälöiden osoitteet

-------------

Laskuun liittyvät kysymykset:

Avarda

HUOM: Mikäli olet valinnut maksutavaksi kortti- tai verkkopankkimaksun, veloitamme summan välittömästi kortiltasi/tililtäsi.
Mikäli tuote on loppunut tai tilaus peruutetaan, summa palautetaan kortillesi/tilillesi noin viikon kuluessa.

HUOM: Mikäli olet tehnyt tilauksen laskulla,se muodostuu kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

Tarkistathan myös roskapostikansion. Mikäli et ole vastaanottanut laskua tai et löydä sitä tai sinulla on muuta kysyttävää laskusta voit olla yhteydessä Avardaan.
Löydät Avardan yhteystiedot osoitteesta: www.avarda.com/fi/kuluttaja/asiakaspalvelu/.

Asioidessasi verkkokaupassamme käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Baiks Lasku – maksa myöhemmin!

 • Maksa vasta saatuasi tuotteen
 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Käsittelymaksu 1,95 €
 • Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää
 • Kaikki laskutuskuukauden tilaukset kerätään yhdelle koontilaskulle
 • Lasku muodostuu kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
 • Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä

Baiks Tili – joustavasti omaan tahtiin!

 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Kaikki laskutuskuukauden tilaukset kerätään yhdelle koontilaskulle
 • Lasku muodostuu kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
 • Ei tilinavausmaksua
 • Valitset itse kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla on mainittu maksettava vähimmäismäärä

Tarjoamme Baiks-rahoituksen (Kampanja, Lasku & Tili) yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Baiks-rahoituksen vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

 

Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

 

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

 

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Avarda Oy (Y-tunnus 2619111-6) yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Avarda Oy.

Luotonmyöntäjä Avarda Oy auttaa sinua kaikkiin laskutukseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avarda Oy:n verkkopalvelu: http://www.avarda.com/fi/

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@avarda.fi

Omat sivut: omatsivut.avarda.fi

Puhelinpalvelu: 09 2532 7100. Avoinna arkisin klo 9–19 (paikallisverkkomaksun hinnalla).

-------------

Kysymyksiä muista tilaukseen liittyvistä asioista:

BAIKS - Asiakaspalvelu
p. 0207 430 821, ark. 9-16
info@baiks.fi