Polkupyörän nastarenkaat

Nämä asiat on hyvä tietää polkupyörän nastarenkaista

NASTARENKAILLA VOI AJAA LUMETTOMALLA JA JÄÄTTÖMÄLLÄ TIELLÄ ONGELMITTA
Jos lumikerros on ohut, nastarengas voi aiheuttaa melua. Maksimipaineella rengasmelu on jäättömillä teillä pienimmillään. Nastat pureutuvat hyvin tavalliseen asfalttiin eikä nopeakaan kaarreajo ole ongelma. Huomaa kuitenkin että nastat toimivat parhaiten jäällä, kun rengaspaine on minimissä.

KAUANKO NASTAT KESTÄVÄT?
Kaikkien Schwalbe nastojen ydin on kulutusta kestävää volframikarbidia, joten ne kestävät muutaman tuhatta kilometriä. On normaalia, että nastojen reunat pyöristyvät ja ne uppoavat syvemmälle renkaaseen.

NASTARENKAAT KANNATTAA AJAA SISÄÄN
Piikkien kiinnityksen pitävyyden voi varmistaa ajamalla niillä noin 40 km asfaltilla. Tällöin ei pidä kiihdyttää tai jarruttaa nopeasti.

MILLAISIA RAJOITUKSIA NASTARENKAILLA ON?
Syvässä lumessa nastarenkaistakaan ei ole apua.

JOILLAKIN ALUEILLA LUNTA ON VAIN HARVAKSELTAAN
Nastarenkaat kannattaa tällöin kiinnittää esim. kakkospyörään. Valitse sopiva pyörä aamulla sään perusteella. Kun tie on niin jäinen, että autoilijoillakin on vaikeuksia, nastarenkaiden suoma hallinta tuntuu mahtavalta.

IRRONNEET NASTAT VOI VAIHTAA
Meiltä saat vaihtonastasarjan, jossa on mukana asennustyökalu. Helppo asentaa erikoistyökalulla.

Pyöräilystä voi nauttia turvallisesti ympäri vuoden säästä riippumatta. Talvipyöräilijän yksi tärkeimmistä varusteista ovat nastarenkaat jotka parantavat tuvallisuutta liikenteessä. Baiks.fi:n valikoimasta löytyy laadukkaat Schwalben nastarenkaat, koko valikoimaan voit tutustua tästä >

SCHWALBE ICE SPIKER PRO NASTARENGAS

Kevyempi, pitävämpi, nopeampi! Nastarenkaiden turboversio. Sen nastat pureutuvat tiukasti jäiseen tiehen. Kunkin nastan volframikarbidiydin on päällystetty kevyellä alumiinilla. Rengas on edelleen ketterä ja urheilullinen.

Schwalbe Ice Spiker Pro Evo sarjan nastarenkaissa on alumiiset huippunastat ja Ice Spiker Pro Performance hiukan edullisempi vaihtoehto teräsnastoilla.

Ice Spiker Pro 65-584 Evo
Schwalbe Ice Spiker Pro nastarengas

SCHWALBE MARATHON WINTER PLUS NASTARENGAS

TURVALLISEEN MATKANTEKOON! Marathon Winter Plus -renkailla pyörä pysyy täysin hallinnassa jäisillä teillä. Pyörä pysyy hallinnassa tiukoissakin kaarteissa ja rajuissa jarrutuksissa erityisen talviseoksen, lamellikuvion ja jopa 240 nastan ansiosta. SmartGuardkerros antaa parhaan mahdollisen pistosuojauksen.

Nastar. Marathon Winter 42-622 SmartGuar
Schwalbe Marathon Winter Plus nastarengas

SCHWALBE WINTER NASTARENGAS

VAIN OLENNAINEN! Winter-nastarenkaiden nastamäärä on puolitettu, mutta se antaa silti erinomaisen hallinnan liukkaalla tiellä. 50 EPI:n kudosrunko, heijastinraidat ja K-Guard edullisempaan hintaan.

Schwalbe Winter nastarengas

Schwalbe Marathon GT 365 YMPÄRIVUOTINEN RENGAS

1 RENGAS, 4 VUODENAIKAA, 365 PÄIVÄÄ ILMAN RENKAANVAIHTOJA! Marathon GT 365 on rengas, jolla voi ajaa turvallisesti vuoden jokaisena päivänä lähes kaikissa sääoloissa. Uusi lamellikuvio ja erityisesti tätä varten kehitetty FourSeason-seos antavat täyden pidon jokaisena vuodenaikana. Varustettu DualGuard-pistusuojaustekniikalla. Nastarenkaisiin verrattuna GT 365 on selkeästi rullaavampi ja ennenkaikkea hiljaisempi.

Schwalbe Marathon GT 365
Schwalbe Marathon GT 365

Voisit olla kiinostunut myös näistä

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa uusimmista tuotteistamme suoraan sähköpostiisi sekä henkilökohtaisia erikoisetuja!

Vertaa