Soutulaitteet

4 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. Kettler Coach E soutulaite Kettler Coach E soutulaite

  Kettler Coach E soutulaite

  1 299,00 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler Coach E -soutulaite on varustettu sähkömagneettisella jarrutussysteemillä ja nopeudesta riippuvaisella vastuksensäädöllä aina 500 wattiin asti. Soutulaite vakuuttaa ergonomiallaan ja erittäin pitkällä istuinkiskollaan, joten soutuliikkeet tuntuvat erityisen luonnollisilta. Soutaminen tapahtuu vetovaijerilla. Kuulalaakeroitu rullaistuin liikkuu tarkasti ja vähin äänin kiskoilla. Harjoitustietokone on selkeä. Kaikki tärkeät harjoitustiedot ovat jatkuvasti näkyvillä. Coach E -soutulaitteella voit tavallisten soutuharjoitusten ohella nostaa kuntoasi monella eri tavalla. Toimitukseen kuuluvat lisänä pehmustettu lauta ja ohjeet 18 erilaiseen fitness-harjoitteluun. Hyödy ergometrin eduista ja koko vartaloon kohdistuvasta harjoittelusta! Integroitu Polar-yhteensopiva vastaanotin langattomaan sykkeenmittaukseen (sykevyö sis. hintaan)

  Lue lisää...
 2. Kettler Coach M soutulaite Kettler Coach M soutulaite

  Kettler Coach M soutulaite

  899,00 €
  Kettler Coach M on soutulaite, jossa on erinomainen ergonomia ja erityisen pitkä istuinrata. Kuulalaakeroitu rullaistuin liikkuu tarkasti ja vähin äänin kiskoilla. Laite on helppo käyttää, ja sopii mainiosti muuhunkin lihasharjoitteluun. 10-portainen manuaalinen vastuksen säätö. Laitteen harjoitustietokone on selkeä. Kaikki tärkeät harjoitustiedot ovat jatkuvasti näkyvillä. Integroitu Polar-yhteensopiva vastaanotin langattomaan sykkeenmittaukseen. Lue lisää...
 3. Kettler Coach S soutulaite Kettler Coach S soutulaite

  Kettler Coach S soutulaite

  1 990,00 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Soutulaitteiden Ferrari! Korkealaatuinen Coach S -soutulaite erinomaisilla ominaisuuksilla!. Ergonominen soutuasento auttaa jaksamaan pidemmätkin soututreenit. Korkealaatuisessa soutulaitteessa on puiset kahvat ja istuin. Erittäin kestävä aktiiviseen käyttöön! Soutulaitteella kehität eri lihasryhmiä tehokkaasti. Lataa älypuhelimeesi innovatiivinen S-Fit -sovellus ja saat kuntoilusta vielä entistä enemmän irti . Android- ja iOS-yhteensopiva Bluetooth-liitettävyys.

  Lue lisää...
 4. Kettler Stroker soutulaite Kettler Stroker soutulaite

  Kettler Stroker soutulaite

  799,00 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler Stroker on kuntolaite soutuharrastuksen aloittavalle ja kokeneemmallekin kuntoilijalle. Kettler-laadun ansiosta soutulaite Stroker kestää jopa 130 kg käyttäjäpainon. Soutulaitte tarjoaa haastetta eri tasoisille kuntoilijoille magneettisen jarrujärjestelmän ja 8 vastustason ansiosta. Soutulaite on varustettu suurella LCD-näytöllä, jolta seuraat selkeästi harjoitustietoja kuten, aikaa, vetoja, energiankulutusta, sykettä. Sykevyö kuuluu toimitukseen. Kettler Stroker -soutulaitteen harjoitustietokoneessa on mahdollisuus määrittää sykkeen ylätaso. Näyttö hälyttää välittömästi, jos ylität sykerajan. Treenien jälkeen voit siirtää soutulaiteen taittomekanismin avulla tilaa säästävästi syrjään.

  Lue lisää...

4 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva