Pöytätennis

5 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. Kettler Axos Indoor1 pingis-pöytä Kettler Axos Indoor1 pingis-pöytä

  Kettler Axos Indoor1 pingis-pöytä

  349,00 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler Axos Indoor 1 on hyvä perus pingis-pöytä sisäkäyttöön ja tarjoaa hauskoja hetkiä koko perheelle pingiksen parissa. Kestävä, hyvällä hintalaatusuhteella varustettu malli sopii siis hyvin aloittelijalle. 19 mm puinen pöytälevy. Taittuva levy mahdollistaa yksin pelaamisen. Irrotettava verkko. Alla kaksi kääntyvää ja kaksi kiinteää rengasta.

  Lue lisää...
 2. Kettler Axos Outdoor1 pingis-pöytä Kettler Axos Outdoor1 pingis-pöytä

  Kettler Axos Outdoor1 pingis-pöytä

  599,00 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Säänkestävä pingispöytä kotiin tai mökille! Kettler Axos Outdoor 1 on pingispöytä ulkokäyttöön. Pöydän harmaa pinta on suunniteltu estämämään auringon heijastumisen ja mahdollistaa pelaamisen kaikissa sääolosuhteissa. Mallin pöytälevyt ovat 22mm vahvaa säänkestävää alumiinikomposiittia eli pöytä ei hätkähdä kelivaihteluita. Taittuva levy mahdollistaa myös yksin pelaamisen. Irroitettava verkko. Ulkokäyttöön tarkoitettua mallia voit toki käyttää myös sisällä! Neljän pyörän ansiosta pöytää on helppo siirtää.

  Lue lisää...
 3. Kettler Cover hood suojapeite Kettler Cover hood suojapeite

  Kettler Cover hood suojapeite

  59,90 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler Cover Hood on helppo vetäistä kokoon taitetun pingispöydän suojaksi. Peitteellä suojaat sisä- tai ulkokäytössä olevan pöydän pölyltä, siitepölyltä, lialta ja kosteudelta.

  Lue lisää...
 4. Kettler Match pingismailasetti Kettler Match pingismailasetti

  Kettler Match pingismailasetti

  49,90 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler pingismailasetti, joka sopii loistavsti harjoitteluun. Kettler pingismailoissa on pinnoite, joka mahdollistaa erityisen hyvän pallon kontrollin. Näin aloittelijat saavat tuntuman peruslyönteihin ja voivat parantaa jatkuvasti tekniikkaansa. Kovera kahva ja mailan keveys takaavat erinomaisen tuntuman. Kettler Match settiin kuuluu myös kolme harjoituspalloa, joten voit aloittaa pelin heti.

  Lue lisää...
 5. Kettler Outdoor pingismailasetti Kettler Outdoor pingismailasetti

  Kettler Outdoor pingismailasetti

  49,90 €

  SAATAVILLA VAIN VERKKOKAUPASTAMME!

  Kettler Outdoor pingismailasetti koostuu kahdesta säänkestävästä mailasta sekä kolmesta pingispallosta. Hyvien peliominaisuuksien ja erinomaisen pallokontrollin vuoksi mailat sopivat erinomaisesti aloittelijoille. Kevyet ja kestävät mailat.

  Lue lisää...

5 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva