Kuntopyörät

Kuntopyörät

Kuntopyörällä kuntoon

Kuntopyörällä voi polkea itselleen kuntoa mukavasti kotona silloin kun kiireinen aikataulu, sää tai jokin muu syy tekee tavallisella pyörällä ajamisen epämukavaksi tai vaikeaksi. Kuntopyörällä ajaessa voi vaikka samalla katsella digiboksiin tallennetut eilisen TV-ohjelmat kun lunta tupruttaa ulkona ja pakkanen paukkuu.

Myynnissä on monia erityyppisiä kuntopyöriä ja valinnan vaikeus on melkoinen. Oikeastaan ratkaiseva avainkysymys valinnassa on, kuinka usein aiot käyttää kuntopyörääsi? Jos kuntoilet pyörällä vain silloin tällöin, perusmalli on täysin riittävä. Perusmallitkin ovat tehokkaita kunnonkohottajia, mutta ominaisuuksia on rajallisesti. Niissä on monesti vähemmän säätömahdollisuuksia ja  polkeminen ei ehkä ole yhtä tasaista.

Jos kuitenkin aiot kuntoilla usein tai pitkään kerrallaan, sinun kannattaa ehdottomasti hankkia monipuolinen, vaikkakin kalliimpi laite. Sijoitus tule takaisin pääasiassa parantuneena käyttömukavuutena, minkä ansiosta kuntoilu on mukavampaa niin itselle kuin muille (vähemmän melua) ja sitä tulee harrastettua enemmän - ja näin laite täyttää tarkoituksensa.

10 tuote(tta)

/ sivu

Taulukko  Lista 

Laskeva

10 tuote(tta)

/ sivu

Taulukko  Lista 

Laskeva