Kuntokeskukset

Kuntokeskus kotiin

Jos haluat kotiisi vain yhden laitteen ja haluat treenata monipuolisesti, valintasi on kuntokeskus. Kuntokeskuksella pystyt treenaamaan kaikki isot lihasryhmät ja ne mahdollistavat jopa yli 25 eri lihaskuntoliikkeen teon. Mitä isompi laite, sen enemmän treeniliikkeitä se mahdollistaa.

HUOM! Tarkasta myymäkohtainen saatavuus isommissa kuntokekuksissa. Kaikki mallit eivät ole esillä kokeiltavana kaikissa myymälöissämme.

4 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. MULTI-GYM FERRUM TX4 MULTI-GYM FERRUM TX4

  MULTI-GYM FERRUM TX4

  999,00 €
  HAMMER Ferrum TX4 kuntokeskus – nopeita treenituloksia pro-tason laitteella, jolla voit tehdä jopa kymmeniä erilaisia voimaharjoitteita. Ferrum TX4 on tehokas ja kompakti kuntokeskus, jolla treenaat kaikki tärkeät lihasryhmäsi. Treenaa rintalihakset, olkapäät, hauikset, ojentajat, jalat ja peppu kuntoon kuntosalitasoisella laitteella kotonasi. Laitteessa oleva säädettävä sivuvaijerimoduli mahdollistaa erittäin monipuolisen harjoittelun ylä-ja alavartalolle. Sisältää myös erillisen selkäpenkin, jolla treenaat ja tehostat selkälihaksiasi. Lue lisää...
 2. Kuntokeskus FINNLO MAXIMUM FT2 136KG Kuntokeskus FINNLO MAXIMUM FT2 136KG

  Kuntokeskus FINNLO MAXIMUM FT2 136KG

  4 690,00 €
  FINNLO MAXIMUM FT2 kotikuntokeskus tarjoaa lukuisan valikoiman eri liikkeitä vain yhdessä laitteessa. Lue lisää...
 3. BLACK Smith Machine BLACK Smith Machine

  BLACK Smith Machine

  1 499,00 €
  Superpenkki tositreenaajille kotikäyttöön! Monitoimipenkki on suunniteltu kotikuntoilijan tarpeet huomioiden tehokkaaseen ja monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Lue lisää...
 4. Weider Pro 4500 kuntokeskus Weider Pro 4500 kuntokeskus

  Weider Pro 4500 kuntokeskus

  Normaali hinta: 499,00 €

  Alennushinta 299,00 €

  Kotikuntokeskus, jolla voit tehdä yli 25 erilaista voimaharjoitetta. Painomäärä (85kg) riittävä myös vaativallekin harjoittelijalle.

  Lue lisää...

4 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva