Kahvakuulat

Kahvakuulilla kondikseen

Kahvakuula on loistava väline esimerkiksi kotona toteutettavaan treeniin. Lyhytkestoinenkin harjoittelu muuttuu todella tehokkaaksi kahvakuulan monimuotoisuuden ansiosta. Tämä Venäjältä kotoisin oleva voimailuväline mahdollistaa niin voima-, kestävyys-, nopeus-  kuin tasapainoharjoittelun ja onkin monen mielestä paras treenimuoto. 

Kahvakuulaa valitessa tulee usein aliarvioitua omat voimansa. On tärkeää muistaa, että kahvakuulalla on tarkoitus harjoittaa useampaa lihasryhmää samanaikaisesti, joten kuulan painavuuden kanssa kannattaa olla rohkea, jotta treeni todella tuntuisi. Treenailu on paljon mielekkäämpää, kun liikkeisiin liittää kunnon toimintaa.

Kahvakuulaharjoitteluun kannattaa siis valita ennemmin hieman liian raskaalta tuntuva, kuin liian kevyt kuula.  Monet kuulailuliikkeet pakottavat isojen lihasryhmien lisäksi käyttämään myös pieniä ja tärkeitä tukilihaksia. Jos kahvakuula on painoltaan liian pieni, nämä tukilihakset eivät pääse töihin ja liikkeiden tehokkuus kärsii. Riittävän raskas kuula myös ohjaa liikkeet ja niiden liikeradat lähes automaattisesti oikeanlaisiksi, jolloin tekniikkakin tulee toteutettua oikein. On siis suositeltavaa jättää ne kaikista pienimmät kuulat kauppaan ja aloittaa rohkeasti suurehkolla kahvakuulalla. Naisilla aloituskuulan painoksi sopii hyvin 8-12 kiloa, miehillä 12-20 kg.

3 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. HELKAMA Kahvakuulat HELKAMA Kahvakuulat

  HELKAMA Kahvakuulat

  19,90 €

  HELKAMA kahvakuulat

  4kg 19,90€ (ovh. 29€)
  6kg 29,90€ (ovh. 39€)
  8kg 39,90€ (ovh.49€)

  Lue lisää...
 2. KEDA Kahvakuulat PVC-pinnoitteella KEDA Kahvakuulat PVC-pinnoitteella

  KEDA Kahvakuulat PVC-pinnoitteella

  14,90 €

  KEDA-kahvakuulat sopivat kaikenikäisille mainioksi harjoitteluksi joko voimaharjoitteluun tai kunnon ylläpitämiseen sekä kasvattamiseen. KEDA-kahvakuulien painoluokat ovat alkaen 4kg ja riittävät aina 28kg:aan saakka. Kahvakuulalla harjoittelu on mielekästä ja mukavaa "vanhan ajan" harjoittelua. Eri harjoitteilla saadaan aikaiseksi koko vartalon treenaus , niin ala- kuin myös ylävartalolle yhdellä harjoitustyylillä ilman turhan suuria ponnisteluja. KEDA-kahvakuula on PVC-pinnoitettu joten se soveltuu myös hyvin sisäkäyttöön. Kahvakuula on erittäin suosittu treenimuoto mm.jääkiekkoilijoilla. Hinnat alkaen 14,90€.

  4kg 14,90€ (ovh. 25€)
  8kg 24,90€ (ovh. 39€)
  12kg 34,90€ (ovh. 49€)
  16kg 44,90€ (ovh. 59€)
  20kg 54,90€ (ovh. 69€)
  24kg 64,90€ (ovh. 79€)

   

  Lue lisää...

3 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva